Peuterochtend op de Vlieberg

Alle peuters zijn van harte welkom om te komen gymmen!

Beste ouders en verzorgers,

Over twee weken, op woensdag 10 april organiseren wij samen met de andere Helderse Sarkonscholen, onze eerste peuterochtend. Op een laagdrempelige manier kunnen peuters en ouders kennis maken met onze opvang en onze school. Een paar keer per jaar is er een leuke activiteit waaraan peuters mee kunnen doen. Dit keer gaan we gezellig samen bewegen!

Jongere broertjes en zusjes in de leeftijd van bijna 2 tot 4 zijn van harte welkom om gezellig mee te gymmen op woensdag 10 april. De kleuters hebben gister een flyer van de peuterochtend meegekregen om uit te delen. Heeft u familieleden, vrienden of buren met (bijna) peuters, geeft u dan vooral de flyer door. Er liggen op de koffietafel nog meer flyers die u mag pakken om door te geven. Ook willen wij u vragen ons bericht op social media te delen. 

Hieronder alle informatie over onze peuterochtend.

Op een laagdrempelige manier kennis maken met ons Kindcentrum?
Kom woensdag 10 april naar de peuterochtend op Kindcentrum de Vlieberg! Maak op spelenderwijs kennis met de opvang en de school. Maar maak vooral veel pret. We gaan deze ochtend lekker gymmen en jouw peuter mag lekker mee doen. Ondertussen kan jij onze school en peuterspeelzaal leren kennen. Er is alle ruimte voor jouw vragen.
De peuters en de kleuters van de Wadlopers en de Vlieberg gymmen tussen 9 en 11.00 uur. Je kunt dan binnen lopen en je kind kan lekker meedoen. Ook als je al bij ons bent ingeschreven ben je welkom om mee te spelen! Aanmelden is niet nodig. De koffie en thee staat klaar!


📅Woensdag 10 april
🕘 9:00 - 11:00 uur
☕Koffie, thee en limonade verzorgen wij
🤸‍♀️Kom jij mee gymmen?