Proclamatie prins Carnaval

Prins Pim de Eerste!

Een driewerf Alaaf voor Prins Pim de Eerste! 

 

Vanmiddag is tijdens een heuse dierenquiz gebleken dat Pim de meeste kennis over dieren heeft en kwam hij als winnaar uit de bus! Daarna is Prins Pim de Eerste door Faye, Prinses Carnaval 2023, geïnstalleerd. De hofdames hebben voor de eerste keer een optreden gegeven en verschillende carnavalsliedjes zijn gezongen. Ook heeft Pim zijn regels bekend gemaakt. U vindt ze in de bijlage. 

 

Voor thuis betekent dit dat de kinderen dinsdag van huis een dierenknuffel mee mogen nemen. Zij kunnen dan mooi als mascotte dienen voor de kinderen van groep 8 die dinsdag en woensdag de doorstroomtoets maken.

Op woensdag mogen de kinderen naast een fruitje of koekje ook een dierensnoepje mee naar school. U kunt bijvoorbeeld denken aan een apenkop, kitKAT of lion

Op donderdag is de ‘doe eens wat anders dag’ en mogen de kinderen bijvoorbeeld zo uit hun nest naar school komen. Dus in pyjama, dieren onesie of misschien wel met de kleren achterstevoren of met gekke haren. We zijn benieuwd!

Op vrijdag mogen alle kinderen verkleed komen en sluiten we af met een aulaviering en het Bulderbal in de Bulderkeet! De kinderen zijn deze dag om 12.30 uur uit. Mocht uw kind die middag naar de BSO gaan, vraagt u daar dan extra opvang aan tussen 12.30 en 14.00 uur. 

 

U bent van harte welkom om om 10.15 uur bij de aulaviering te komen kijken. Bij de laatste aulaviering was de opkomst massaal waardoor we helaas te weinig plaats hadden. We waarderen deze betrokkenheid enorm, maar het past helaas niet meer. We vragen u daarom om dit keer met maximaal twee personen per gezin te komen. 

 

We kijken uit naar een gezellige en feestelijke carnavalsweek!

Alaaf Alaaf Alaaf! 

DSCN1266 DSCN1266
DSCN1194 DSCN1194
DSCN1253 DSCN1253