Carnaval is in aantocht

Sollicitaties, versieren, proclamatie en nog een fotograaf gezocht

Beste ouders en verzorgers,

Afgelopen vrijdag was de sluitingsdatum voor de sollicitaties voor de hofhouding en Prins of Prinses Carnaval 2024. De raad van Elf heeft genoten van alle mooie brieven, gedichten en filmpjes. Er zaten weer creatieve dingen tussen! De raad van Elf had de grootste moeite om een keuze te maken, maar het is gelukt!
Volgende week maandag maken we de hofhouding bekend en oefenen we voor het eerst het nieuwe lied, uiteraard volledig in het thema: De Vlieberg hangt de beest uit! Wie Prins of Prinses 2024 is houdt de Raad van Elf nog even geheim tot vrijdag 2 februari. U bent uiteraard van harte uitgenodigd om bij de Proclamatie te komen kijken!

Fijn dat er al wat aanmeldingen zijn voor het versieren van de school aanstaande vrijdag om 14.00 uur en bij het Bulderbal. De ouderwerkgroep kan vrijdag bij het versieren nog extra handen gebruiken. Komt u ook gezellig helpen? Ook zijn we nog opzoek naar een fotograaf voor tijdens de Proclamatie en de Aulaviering + Bulderbal. Wie kan ons hierbij helpen?

In de link nogmaals het filmpje over de bekendmaking van het thema, mocht u die nog niet gezien hebben!

Een driewerf Alaaf van de carnavalscommissie

1000026653 1000026653