De Nationale Voorleesdagen

Een Vlieberg bericht van 21-12-2023

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van 24 januari t/m 3 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Deze week staat in het teken van (voor-)lezen. In deze week besteden wij, naast alle aandacht die er uiteraard op onze school al is, nog extra aandacht aan het leesonderwijs.

Op woensdag 24 januari openen wij de Nationale Voorleesdagen, doordat de leerkrachten gelijk in de ochtend gaan voorlezen in een andere klas. Wie bij wie, zullen de leerlingen deze dag merken.

Op woensdag 31 januari leest groot, tijdens onze leestijd in de ochtend, weer voor aan klein. Dit ook vanwege het grote succes van de vorige keer tijdens de boekenweek. 

Op vrijdag 2 februari sluiten we de Nationale Voorleesdagen af door met alle leerlingen door de hele school te lezen.

Komt u bij ons voorlezen?
Verder zouden we het in alle groepen weer heel fijn vinden als er gedurende deze periode voorleesgasten bij ons op bezoek komen. U kunt bij de groepen een intekenlijst vinden met daarop de dagen en tijdstippen.

Wist u dat Kopgroep Bibliotheken tijdens deze dagen ook een leuk aanbod heeft? Mocht u hier geïnteresseerd in zijn, dan kunt u meer informatie vinden door op de volgende link (https://www.kopgroepbibliotheken.nl/nationalevoorleesdagen.html?utm_source=Groep%3A+Algemene+Nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=Mijn+nieuwe+mailing+534669) te klikken. 

Wij wensen u en de leerlingen fijne Voorleesdagen!

 

Met vriendelijke groet,

Team Vlieberg

lijst_nvd800x800 lijst_nvd800x800