Pietenochtend

Hulp gezocht

Wie komt helpen met de Pietenochtend?

Op woensdag 22 november staat de Pietenochtend op de agenda. Een traditie op de Vlieberg waarbij de hele ochtend Pieten op school aanwezig zijn en aan alle activiteiten mee doen. 

We hebben een leuk activiteiten-circuit in de planning (o.a. Pietengym, spelletjes, knutselen), maar daar kunnen we best wat hulp bij gebruiken. 

 

Waar is hulp bij nodig?

De bovenbouw gaat een knutsel carrousel doen, wij zoeken hiervoor 3 creatieve mensen. De juffen zorgen voor de ideeën en het materiaal, van u wordt een beetje assistentie verwacht tijdens het knutselen. Voor de onderbouw hebben we meer hulp nodig. In ieder geval 12 mensen om met een groepje kinderen het activiteiten-circuit te doorlopen. Van tevoren krijgt u informatie over de activiteiten en wat uw rol is. Het is leuk om met dit feestje mee te helpen, om de blije gezichten van de kids te zien. Ook zoeken we 2 personen die voor alle groepjes klaar staan om per toerbeurt de lekkerste pepernoten te bakken. 

 

Bent u enthousiast en kunt u op woensdag 22 november van 08.30 uur tot ongeveer 12.00 uur helpen? Geef u dan uiterlijk 15 november op via een reply op deze Kwieb of via een e-mail naar: romyvisser@sarkon.nl.

Geef hierbij ook aan waar uw voorkeur naar uitgaat; onderbouw / bovenbouw / pepernoten bakken. Uiteraard zijn grootouders, ooms en tantes ook van harte welkom om er met elkaar een gezellige Pietenochtend van te maken!

 

Met vriendelijke groeten, 

De Ouderwerkgroep.

saintnicholas saintnicholas