Laatste informatie Koningsspelen

Volgende week vrijdag is het zover!

Beste ouders/verzorgers,

De Koningsspelen komt alweer bijna om de hoek kijken. Volgende week vrijdag nemen we hopelijk het zonnetje mee naar een sportieve, leuke dag die wij gepland hebben staan. We hebben veel hulpouders mogen ontvangen voor deze dag die de groepjes komen helpen en wij zijn hier erg blij mee.

Om 8:30 beginnen wij met zijn allen op school met een Koningsontbijt. Er wordt rekening gehouden met eventuele allergieën. Elke klas heeft een ontbijt in zijn/haar eigen klas. Voor deze gehele dag wordt er een tussendoortje en een pakje drinken geregeld door de Ouderwerkgroep. Lunch en drinken (flesje water o.i.d.) moeten de kinderen zelf meenemen!

Groep 1/2A&B: De kleuters beginnen met de Koningsspelen op school. Dit duurt tot 11:30 en hierna zullen de leerkrachten een middagprogramma invullen. U kunt uw kind dus gewoon zoals normaal gesproken, om 14:00 ophalen op het schoolplein. 
Groep 3 tot en met 8: Zij zullen na het ontbijt gezamenlijk met de klassen naar Zeemacht vertrekken. U hoeft uw kind dus niet naar Zeemacht te brengen. Om 14:00 is de Koningsspelen afgelopen en willen wij u vragen om de kinderen dan ook bij Zeemacht op te halen!

Zorg ervoor dat de kinderen lekker zittende kleding en schoenen aanhebben, ze moeten namelijk veel bewegen! Wij hopen natuurlijk dat het mooi weer wordt deze dag, en mocht dit het geval zijn: vergeet dan niet om zonnebrand mee te nemen/op te smeren. 

Met vriendelijke groet,

Kelly Weber en Marvin van Betuw

royalday royalday