Inzamelingsactie voor de Voedselbank

Een Vlieberg bericht van 21-03-2023

Beste ouders en verzorgers,

Pasen staat bijna alweer voor de deur. Wij zullen dit wederom weer actief vieren op De Vlieberg. Dit doen we in de week van maandag 3 april tot en met woensdag 5 april. 

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij het delen met elkaar. Daarom hebben wij dit jaar een actie met én voor de Voedselbank georganiseerd. In de weken vóór de paasviering (vanaf aanstaande donderdag 23 maart t/m vrijdag 31 maart) zullen wij houdbare voedselproducten inzamelen voor de Voedselbank, onder het mom van ´samen delen´ en iets geven aan iemand die het goed kan gebruiken. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Jullie kunnen iets meenemen en dit doneren in de kratten. Het kan van alles zijn.

Kunt u iets missen en wilt u ons meehelpen? Of kent u iemand die ons wilt helpen? Heel graag! In de gang bij binnenkomst hebben wij een verzamelhoek waar u de producten in kan stallen in de kratten die klaarstaan. Er zit geen minimum of maximum aan het aantal producten. Alle beetjes helpen en is van harte welkom! 

Op maandag 3 april beginnen wij de dag (om 8:30) gezamenlijk met zijn allen buiten op het plein. Hier komen mensen van de Voedselbank de producten ophalen en een speech geven. Waar gaan deze producten heen en waarom is dit zo belangrijk? Hopelijk heb ik jullie zo genoeg geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, hoor ik dit graag.

Doet u ook mee? 

Met vriendelijke groet,

Kelly Weber
Organisatie Pasen / onderwijsassistent

Orange Purple Illustration We Are Hiring Instagram Story (1) Orange Purple Illustration We Are Hiring Instagram Story (1)