Een bericht van 'Stichting Weekje Weg'

Een Vlieberg bericht van 07-03-2023

We denken dat er wel gezinnen op onze school zijn die op kosten van de gemeente een weekje weg kunnen gebruiken. Daarom brengen wij onderstaand bericht graag onder uw aandacht.

 

Goedemorgen allemaal,

Ook dit jaar maakt de gemeente Den Helder samen met ‘Stichting Weekje Weg’ vakantieweken mogelijk!
In de week van: 28 juli 2023 t/m 4 augustus 2023 én 18 augustus 2023 t/m 25 augustus 2023, zullen de vakanties plaats vinden op heidepark: ‘Veluwsch Karakter´ te Vierhouten. De gezinnen worden op een centrale plaats binnen de gemeente opgehaald. Vervolgens worden zij met een touringcar naar Vierhouten gebracht. De bus brengt hen een week later ook weer terug naar Den Helder. Tijdens de vakantie logeert ieder gezin in een eigen stacaravan. Een stacaravan is voor maximaal 6-personen inclusief campingbedjes.

Dit geldt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, welke op de basisschool zitten. Het gezin moet rondkomen van een minimum inkomen (120% van de bijstandsnorm). Daarnaast moet het gezin samen op één adres wonen in de gemeente Den Helder. Ook mag het gezin de afgelopen 4 jaar niet eerder mee zijn geweest met het weekje weg. Dit zijn strenge voorwaarden vanuit Stichting Weekje Weg.

Kijk voor meer informatie op www.stichtingweekjeweg.nl (https://www.stichtingweekjeweg.nl/)Aanmelden kan tot 16 maart via bijzonderebijstand@denhelder.nl of door te bellen naar 140223 en te vragen naar Liliane. 


Met vriendelijke groet,
Liliana Saladin en Denise Otten
Gemeente Den Helder, afdeling Zorg

WeekjeWeg-1 WeekjeWeg-1