Hulp gezocht!

Een Vlieberg bericht van 27-10-2022

Beste ouders en verzorgers,

Wij zijn op zoek naar helpende handen voor een paar klusjes. Wie kan ons helpen? Wij zouden hier heel blij mee zijn en hiermee geld besparen wat de kinderen ten goede komt! 

Op woensdag 2 november willen we de wilgentenen tunnel op het schoolplein een snoeibeurt geven. De afgeknipte takken vlechten we door de hut heen om hem zo weer steviger te krijgen. Wie kan om 8.30 uur Astrid hierbij helpen? 

Het duurt nog even voordat de schilder weer langs komt, maar drie deuren hebben al eerder een likje verf nodig. Wie wilt de voordeuren van binnen en de tussendeur naar de lange gang schuren en verven? Dag en tijdstip kan in overleg. 

Daarnaast zoeken we iemand die een aantal dingen met pluggen en schroeven wilt ophangen. In de lokalen gaat dit om haken voor de kerstverlichting en in de hal om het ophangen van nieuwe schoolfoto’s. Dag en tijdstip kan in overleg. Omdat het in de lokalen is het liefst na schooltijd of onder gymtijd. 

Bij een gordijn is het stiksel aan de onderkant losgelaten. Wie wilt deze voor ons even onder de naaimachine door halen? 

Mocht u willen helpen, dan horen wij het graag via een reactie op dit bericht, of schiet mij even aan.
Met vriendelijke groeten, Simone Zandbergen-Tot

update update