Nieuws vanuit het schoolbestuur Sarkon

Nieuwe bestuurder Sarkon en vernieuwde klachtenregeling

Beste ouders en verzorgers,

In dit bericht nieuws vanuit ons schoolbestuur Sarkon. 

Mirjam Holwerda nieuwe bestuurder Sarkon
Op 1 november aanstaande start Mirjam Holwerda (48) als bestuurder bij Sarkon. Holwerda vervult hiermee de vacature die is ontstaan na het aangekondigde vertrek van interim-bestuurder Carin Doodeman. Mirjam Holwerda vervult vanaf 1 november het college van bestuur met Alwin Hietbrink.
Sarkon mocht zich verheugen in een aantal goede kandidaten voor de functie. De keuze viel op Mirjam Holwerda vanwege haar brede kennis en ervaring die goed aansluiten bij de plannen en ambities van Sarkon op het gebied van onderwijs- en organisatieontwikkeling. Meer informatie over de aanstelling van de nieuwe bestuurder vindt u op de nieuwspagina van onze website, www.sarkon.nl (http://www.sarkon.nl). 

Vernieuwde klachtenregeling
Sarkon heeft de klachtenregeling vernieuwd. Bij een verschil van mening of bij een klacht is het natuurlijk het beste om er samen uit te komen. De eerste stap is dan ook om met de medewerker zelf in gesprek te gaan. Mocht dit niet succesvol zijn, dan is het goed om te weten welke vervolgstappen er zijn. Deze vindt u in de bijlage.

 

Mirjam Holwerda Mirjam Holwerda