Aanpassingen schoolplein!

Nog meer groen en een verkeersplein

Beste ouders en verzorgers, 

De laatste tijd zijn er al een paar aanpassingen aan het schoolplein gedaan en er komt nog meer aan! Naast het vergroenen van het schoolplein, hebben wij ook een ANWB verkeersplein gewonnen! Via deze weg willen wij iedereen van harte bedanken voor het stemmen op onze school. In elke provincie heeft een school gewonnen. Wij waren met het aantal stemmen in Noord-Holland als tweede geëindigd en konden daarmee gelukkig nog kans maken op het 13de verkeersplein. Welke school van de 12 tweede-plekkers dat wordt, hebben de ANWB medewerkers bepaald door hun stem uit te brengen.
En hoe tof dat wij alsnog dat verkeersplein gewonnen hebben! Op de eerste foto krijgt u een idee van wat er op het plein wordt aangebracht. 
We mogen het leuke nieuws nog niet te hard roepen en op social media plaatsen, dat persmomentje wilt de ANWB graag samen met ons vieren in september. In de zomervakantie wordt het verkeersplein aangelegd.

Daarnaast heeft u vast ook al de werkzaamheden met stoeptegels en grond gezien. Een aantal weken geleden hebben groep 7 en 8 a.d.h.v. een klimaat-toolkit een schoolpleinscan gemaakt. Bij deze scan hebben ze onder andere berekend hoe groot het percentage stoeptegels op ons plein is en hebben ze een plan gemaakt om ons plein meer klimaatproef te maken. Op drie plekken maken de stoeptegels plaats voor groen. Groep 6/7, 7/8, de Helderse Vallei, de leerlingenraad, Danny (vader Nikki) en Kees  (vader Levi) bedankt voor jullie inzet en hulp! 

anwb_w1520 anwb_w1520
Een titl toevoegen Een titl toevoegen