Sprookjesfeest op De Vlieberg - informatie over Carnaval

Een Vlieberg bericht van 09-02-2022

Sprookjesfeest op de Vlieberg
Informatie over carnaval


U heeft uw kind vast al horen zingen over de sprookjeswereld in de Bulderkeet. We zijn namelijk al volop het schoolbrede carnavalslied aan het oefenen! Ondanks dat Den Helder dit jaar niet wordt omgedoopt tot Waaienburg, hebben wij wel goed nieuws. Op maandag 14 februari wordt tijdens de proclamatie bekend gemaakt aan wie juf Jackie de sleutel van de school moet overhandigen en wie voor een week als Prins of Prinses de baas is over de Bulderkeet. 

Op maandag 14 februari 13.00 uur is de proclamatie. De nieuwe Prins of Prinses wordt bekend gemaakt en geïnstalleerd. De hofhouding zal voor het eerst op het podium optreden en naast het nieuwe carnavalslied worden ook oude toppers herhaald. U kunt dit via deze link: Facebook livestream (https://www.facebook.com/rkbsdevlieberg/live_videos/) volgen. 

Op donderdag 17 februari mogen alle kinderen verkleed naar school komen en vieren wij het Bulderbal. Deze dag treden alle groepen op het podium op tijdens de aulaviering om 09.30 uur. Dit is via de volgende link: live op Facebook (https://www.facebook.com/rkbsdevlieberg/live_videos/) te volgen. 

Donderdag 17 februari zijn alle kinderen om 12.30 uur uit en dan start voor hun de voorjaarsvakantie. Mocht uw kind naar de bso gaan op donderdag, dan kunt u bij SKDH een aanvraag doen voor extra opvang van 12.30 tot 14.00 uur.

Verdere activiteiten en regels zullen na de proclamatie door de Prins of Prinses bekend worden gemaakt.

Wij hebben er zin in!
Alaaf, Alaaf, Alaaf

party party