Aanvraag sport/cultuurfonds en kindpakket

Een Vlieberg bericht van 18-11-2021

Beste ouders en verzorgers,

Het is niet voor elk kind vanzelfsprekend dat zij kunnen sporten of mee kunnen doen aan culturele activiteiten. Graag wijzen wij u op de mogelijkheden om extra financiële ondersteuning voor gezinnen aan te vragen.

-Het Jeugdfonds Sport Den Helder (https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/den-helder-sport/) betaalt de sportcontributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Het Jeugd Cultuurfonds (https://www.jocdenhelder.nl/startpagina/) (JOC) zorgt ervoor dat alle kinderen mee kunnen doen met cultuur. Voor beide fondsen is Juf Jessica (groep ¾) intermediair en helpt zij ouders met de aanvraag. 
-Het Kindpakket (https://www.denhelder.nl/Onderwerpen/Geld_en_schulden/Vergoedingen_voor_kinderen/Kindpakket)bestaat uit een tegoed dat op een JutterPas gezet wordt. Die pas kunt u gebruiken om spullen voor uw kinderen te kopen bij de aangesloten winkels. Jutterspassen kunnen tot 1 december 2021 aangevraagd worden via www.denhelder.nl/kindpakket of bel met team bijzondere bijstand via telefoonnummer 140223.

Weet u niet of u in aanmerking komt of heeft u hulp nodig bij een aanvraag, schroom niet maar neem contact op met Jessica of Simone of geef het aan bij de leerkracht van uw kind. Zij helpen u graag!

Met vriendelijke groeten, Jessica Kamperman-Luiting en Simone Zandbergen-Tot

kindpakket kindpakket