Een bericht vanuit de leerlingenraad

geschreven door Aimé en Feline

Op donderdag 8 oktober 2020 kwam de leerlingenraad voor de tweede keer bij elkaar. We zaten op het kantoor van Juf Simone. Daar hebben we het gehad over: dat mensen op hun eigen stuntstep veel te hard gaan en dat is gevaarlijk. Wij hebben als oplossing om de linkerkant van de vlaggenmast rustig te houden en aan de rechterkant mag je steppen. Juf Simone gaat er voor zorgen dat er meer steppen voor school komen, want deze zijn erg gewild. We hadden het ook over de kleedkamers bij de gym die veelste rommelig zijn, omdat niet iedereen zijn spullen op zijn eigen haakje hangt. En de oplossing is om met de klassen goede afspraken te maken. Verder hebben we het over de voetbaldagen gehad want ze het lijkt ons een leuk idee als groepen ook tegen of met elkaar kunnen voetballen. En we hebben de lunch ook besproken omdat het veel te lawaaierig was.

We hebben weer een hoop actiepunten om te bespreken tijdens de klassenvergaderingen en er zijn een aantal actiepunten voor juf Simone en juf Michelle bedacht. Voor Juf Simone en Juf Michelle zijn er 4 actiepunten namelijk:
- meer buitenspeelgoed 
- vragen of Folkert de steppen/fietsen eens kan controleren en kan oliën tegen het piepen
- de lichten op de wc gaan heel snel uit en gaan niet opnieuw aan bij zwaaien omdat de kinderen te kort zijn. Kan dit verandert worden?
- juf Simone en Juf Michelle komen bij de lunch controleren en kinderen waarschuwen  

namens leerlingenraad vriendelijke groet. Aimé en Feline

20201008_121936 20201008_121936