BBQ / afsluitingsavond groep 5/6

Een Vlieberg bericht van 26-06-2019

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6,

 

In de laatste schoolweek van het jaar wil ik graag op maandagavond 8 juli a.s. een afscheidsavond vieren met de klas. Ik heb daarbij als idee om, samen met de leerlingen en de ouders, een BBQ te organiseren.

Hiervoor ben ik ten eerste op zoek naar een geschikte lokatie. De ouders van MEdie hebben inmiddels aangegeven dat het bij hen georganiseerd kan worden, maar mocht u denken dat het ook bij u plaats kan vinden: laat het dan weten. Dan kan ik de knoop doorhakken de betreffende ouders op de hoogte brengen.

Ten tweede regel ik de bbq en het vlees. Hiervoor vraag ik van iedere leerling een kleine bijdrage van € 5,00. Het geld kunt u inleveren bij mij.

Ten derde vraag ik of de leerlingen, samen met u, voor de overige zaken kunnen zorgen. U kunt dan denken aan drinken, stokbrood, salades, sauzen, bekers, bestek, een toetje, enz. Via de Activiteiten knop op de app van Fiep kunt u aangeven wat u kan regelen, zodat iedereen kan zien wat er al is geregeld. Dan kunnen we op die manier ook goed bekijken wat we nog nodig hebben en zo niets kunnen vergeten!

Om ongeveer 19:00 / 19:30 is het feest ten einde en kunt u uw kind(eren) weer op komen halen. De lokatie laat dus nog even op zich wachten.

 

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik deze graag!

barbecue-3419713_960_720 barbecue-3419713_960_720