Nieuwe vakdocent gym

Een Vlieberg bericht van 24-05-2019

We zijn al bezig met de voorbereidingen voor komend schooljaar. We hebben er voor gekozen om volgend schooljaar twee gymlessen in de week, door een vakdocent gym te laten geven. Momenteel huren wij Tessa Scholte voor één dag in via Sportservice Den Helder. Er is echter een kleine kans dat Sportservice komend schooljaar twee lessen kan verzorgen doordat zij ook met lerarentekorten te maken hebben. Toen Tanya ten Velden contact met ons zocht zijn we met haar in gesprek gegaan. Het hebben van een eigen vakdocent gym binnen onze school levert veel pluspunten op, zo hebben wij er namelijk echt een teamlid bij en kan zij helpen bij het organiseren van alle sport evenementen. Daarnaast hebben wij Tanya leren kennen als een enthousiaste docent die met hart voor haar vak werkt. We hebben er daarom voor gekozen om Tanya ten Velden aan te nemen voor 2 dagen. Vanaf het nieuwe schooljaar krijgen alle kinderen op maandag en donderdag les van haar. In onderstaand stukje stelt zij zich aan u voor. 

 

Hallo,

Graag wil ik mij voorstellen, mijn naam is Tanya ten Velden en vanaf augustus kom ik de gymlessen verzorgen op de Vlieberg. Anders dan andere jaren werk ik voor de school en ben ik niet werkzaam bij sportservice. Wat hier extra leuk aan is, is dat ik echt deel uit maak van het schoolteam.

32 jaar geleden ben ik in Den Helder geboren, nu ben ik met mijn man woonachtig in Alkmaar. Nadat ik de ALO heb afgerond, bijna 7 jaar geleden, ben ik direct het werkveld ingegaan op een basisschool in Amsterdam. Volgend schooljaar blijf ik daar 1 dag in de week werken. Naast het gymles geven ben ik talent coach voor de Nederlandse Triathlon Bond. In Alkmaar train ik talentvolle jongeren bij het RTC.

Ik heb enorm veel zin om mijn steentje bij te dragen op deze school en de gymlessen te gaan geven.

Tot volgend schooljaar! Groeten Tanya

image1 image1