Speelschema Schoolvoetbal 27 maart

Een Vlieberg bericht van 13-03-2019

Beste ouders,

Ook dit jaar is er weer veel animo voor schoolvoetbal. De Vlieberg doet dit jaar met zes teams mee!

Vanwege het uitgebreide programma is het dit jaar niet mogelijk om alle wedstrijden buiten schooltijd te spelen. Met de MR is afgesproken om de kinderen vanaf een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd toestemming te geven om weg te gaan. De teams moeten een half uur van te voren bij de coach te verzamelen. We vragen u, indien mogelijk om broertjes en zusjes wel op school te laten tot 14.00 uur. Het kost immers lestijd. We begrijpen echter dat dit in sommige gevallen logistiek niet mogelijk is. 

De Vlieberg 4 (JO Poule G, HCSC) speelt al om 13.30 uur. Zij mogen vanaf 12.30 uur opgehaald worden. 

De Vlieberg 2 ( JB Poule E, FCDH) en Vlieberg 5 (MJO Poule J, HCSC) spelen de eerste wedstrijd om 13.55. Zij mogen vanaf 12.55 uur opgehaald worden. 

De Vlieberg 1 (JB Poule F), Vlieberg 3 (JO Poule C) en Vlieberg 6 (MJO Poule C) spelen allen op het veld van FC Den Helder en starten om 14.20 uur. Zij mogen vanaf 13.20 uur opgehaald worden. 

Mochten volgend schooljaar de wedstrijden weer aan het begin van de middag starten, dan zetten wij verlofuren in om zo de hele school om 12.30 uit te laten gaan. 

In onderstaande bijlage ziet u alleen alle schema’s van de Poules waar de Vlieberg in speelt. Schema speeldag 1, 27 maart (https://www.devlieberg.nl/content/31876/download/clnt/87096_speelschema_dag_1,_27_maart.pdf). De plattegronden van de complexen vindt u hier: plattegronden (https://schoolvoetbaldenhelder.nl/programma/plattegrond-complexen). Kijk goed in welke Poule uw kind speelt. 

Alle uitslagen, standen, programma’s en plattegronden kunnen worden bekeken www.schoolvoetbaldenhelder.nl (http://www.schoolvoetbaldenhelder.nl) Kijk steeds goed waar het team speelt. Dit kan voor de tweede speeldag weer anders zijn. 

 

We hopen op goed weer, veel aanmoediging en een sportief toernooi. We wensen iedereen veel succes! 

Namens de voetbalcommissie

schoolvoetbal schoolvoetbal