Rapport en voortgangsgesprekken

Een Vlieberg bericht van 11-01-2019

De kinderen uit groep 3 t/m 8 ontvangen twee keer per jaar een rapport. Het was echter hoog tijd om het rapport in een nieuw jasje te steken. We hebben met veel zorg een overzichtelijk en prettig rapport gemaakt en zijn trots op het eindresultaat. We hopen dat het zo voor kinderen en ouders goed te lezen is en makkelijk te zien is hoe een kind er voor staat. Het rapport verschijnt twee keer per jaar in een mooie klapper die tijdens de hele schoolcarrière gebruikt wordt. De volgende stap wordt dat hierin ook het portfolio wordt opgenomen.  

Het rapport krijgen de kinderen voortaan voor de gesprekken mee naar huis. Zo kunt u thuis het rapport alvast met uw kind en doornemen en zo goed voorbereid op het gesprek komen. 

De voortgangsgesprekken zijn van 4 t/m 8 maart. Wij hebben van een aantal van u de feedback gekregen dat tijdens de startgesprekken de avond is gemist. Wij plannen daarom donderdagavond 7 maart ook plekken in. Wij vragen u daarom, indien mogelijk, een gesprek overdag in te plannen omdat er op de avond een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Vanaf groep 5 gaan de kinderen mee naar het voortgangsgesprek. 

De inschrijving voor de gesprekken start op maandag 11 februari in Fiep. 

Logo-De-Vlieberg-600px Logo-De-Vlieberg-600px