Yes, wij ontvangen weer schoolfruit!

Een Vlieberg bericht van 08-11-2018

Hoera, vanaf volgende week ontvangen wij weer EU schoolfruit! Deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 stuks groente en fruit voor alle leerlingen. Dit stimuleert kinderen samen groente en fruit te eten in de klas! En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.

Het inzetten van schoolfruit past bij onze visie om gezond gedrag te bevorderen. Op maandag of dinsdag wordt het schoolfruit geleverd. Woensdag, donderdag en vrijdag wordt dit in de klassen uitgedeeld. U hoeft deze dagen geen tien-uurtje mee te geven. 

Vaak zit er ook fruit bij welke pas uitgedeeld kunnen worden als ze schoon gemaakt of in partjes gesneden zijn. Denk hierbij aan ananas, meloen maar ook sinaasappelen. Wij zoeken daarom een paar ouders die het leuk vinden om vrijdags om half 9, onder het genot van een bakje koffie of kopje thee, fruit willen snijden. U kunt zich opgeven bij meester Rogier, juf Simone of door een mailtje te sturen naar directeur.devlieberg@sarkon.nl

 

Als u zich inschrijft voor de schoolfruit nieuwsbrief, ziet u welk fruit er geleverd wordt. Het fruit dat de meeste voorbereiding vraagt, bieden wij op vrijdag aan. Onze leverancier is CJ den Daas. 
Abonneren op nieuwsbrief (https://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit/Contactgegevens/Nieuwsbrief/Nieuwsbrief-EU-Schoolfruit.htm)

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan de groepsleerkracht van uw kind, of zich richten tot meester Rogier.

schoolfruit schoolfruit