Vrijwillige ouderbijdrage 2018-2019

Een Vlieberg bericht van 19-10-2018

Beste ouders,

Wij vragen u ieder jaar om per kind een vrijwillige ouderbijdrage te betalen. Deze bijdrage wordt door de ouderraad gebruikt om vieringen en activiteiten in te vullen en te organiseren. Deze activiteiten behoren niet tot het gewone lesprogramma, waardoor ze niet door het Ministerie betaald worden of subsidie voor wordt gegeven. De activiteiten zijn echter wel belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind(eren), de ouderbetrokkenheid (u kunt gezellig meehelpen bij deze activiteiten) én voor een fijne sfeer op school. 

De bijdrage is slechts €22,- per leerling per jaar. Begin oktober heeft u van de penningmeester van de ouderraad hiervoor een factuur ontvangen. De bijdrage is niet verplicht maar wij rekenen erop dat u de ouderraad financieel ondersteund. Zonder deze bijdrage kunnen de activiteiten, wat de school juist extra leuk maakt, natuurlijk niet worden bekostigd. 

Naast de ouderbijdrage vindt u ook het bedrag voor het schoolreisje (groep 1 t/m 7) of voor het schoolkamp (groep 8) op de factuur. Als u deze bijdragen niet kunt betalen, neem dan contact op met de directie van de school om hierover passende afspraken te maken. 

Als u uitgebreide informatie wilt hebben met betrekking tot de uitgaven van de ouderraad, dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering op 5 november.